dijous, 25 de setembre del 2008

Algunes fotos nostres!!!!

Per fi!!!!

Portem quasi dues hores davant l'ordinador i...... ja hem pogut penjar algunes fotos!
les podeu veure aqui
http://picasaweb.google.com/viatgeindiaset08/Fotos?authkey=mEnq47u0EZc#

O a la part dreta del blog on posa blog d'amics. Algunes fotos
Es una mica cutre, pero estem a la india i es lo que hi ha.

Petons a totes i a tots!!!

9 comentaris:

Anònim ha dit...

"Collons" en aquest viatge i van: la Mariona, en Nacho, la Lara, en Carlos,..... i en Mikimoto (fa un programa especial d’afers exteriors), i doncs qui us pensàveu que escrivia aquest guions, quin nivell, es que fins avui no me he atrevit a dir res però, “ ahi va”:
“estupendo masaje ayurvedico”,para los ignorantes lo he buscado en elinterneé"La ciencia Ayurvédica permite a cada individuo la posibilidad de conocerse a sí mismo y de convertirse en su propio médico, disminuyendo así la dependencia en terceros y asumiendo con responsabilidad las consecuencias de nuestro estilo de vida.
Es que hasta los titulos son bonitos "cerca del final donde todo empieza", i si llegim l’interior: Imagenense ustedes cuatro pringadillos tumbados en unas hamacas de un barco de unos quince metros, dos suites, terraza y cocina, a las ordenes de un capitan de barco, contramaestre (por ejemplo) y cocinero. De la tumbona a la mesa y del postre a la tumbona, puerca vida... Ostiaaaaa!!!!!!! Quina enveja que doneu a la resta dels mortals, au baixeu a la realitat perquè la patacada serà més gran que per aquí les subprimes estan acabant amb el sistema financer, fins i tot el Solbes ha reconegut que es la pitjor crisis que coneix (Pedro el fluvi tine pa rato en la cola del paro, se va a evaporar) , a i vigileu quan pugeu a l’avio assegureu-vos que es miren els “flaps” que els de Spanair només ho fan un cop per dia i cal fer-ho cada cop que s’ha d’enlairar, va però total no passa res que a Palafrugell ha arribat la TDT i tenim 31 canals de TV, això si que es maco,...........em sembla que ja m’ha passat un xic aquesta enveja, sana però enveja. Apa que vagi be SALUT.

Josep (records de l’Antònia)

Anònim ha dit...

NO POT SEEEER! NO S'OBREN LES FOTOOOS!
AMB LES GANES KE TENIA DE VEURE-LES!
MARTA.

Agrupació Excursionista Palafrugell ha dit...

Les fotos no es veuen es una pena!!!

Anònim ha dit...

No se me abre esa pagina, embusteros!!!
No jugueis asi con nuestros sentimientos, que ya es suficiente con la envidia que nos dais con tanto reiros, tanta playita, tanto amanecer, tanto llevaros bien y no discutir... y ahora esto.
Un pagina falsa, que miserables.
De todas formas os mando unos besos para que veais que mi amor es sincero, incondicional y generoso. Y para las chicas, ademas, unos pellizcos en el culo.
Aupa la India lejana!!!

Anònim ha dit...

Pues yo no veo nada...

Anònim ha dit...

per molts anys!!!!! i molts de petons.espero k estiguis be.et trobem a faltar.ja veig k us ho esteu passant molt be.adeu .

Anònim ha dit...

Hola a tots!

Anem seguint les vostres aventures i desventures. Ni el Quijote s'ho va passar tant bé. Llàstima que no podem obrir les fotos. Avui, 27, és el cumple de la Mariona. Per molts anys. Felicitat i petons (sobretot petons) de part d'en Joan. I que acabeu de passar-ho molt bé.

Miquel, Angelina, Vidal i Joan

Anònim ha dit...

Moltes Felicitaaaats prima!!!!!!

que passis un dia stupendu i amb més frescor q els altres..jejeje...


Muamuamuamuaaa!!!


Laura.

Anònim ha dit...

Avui dia 27 de setmebre es el cumple de la Mariona, i desde Catalunya nomes la podem felicitar per el blog!!!! aixi que Moltes Felicitats i aprofita aquest cumple, que mai més tornaras a fer 26 anys a l'India!!! jejejeje

un petonas

Le teva cozzines Claudia, Helena i l' Emi