diumenge, 28 de setembre del 2008

26 ANYS I 1 DIA

Ni un mes ni un menys.
Ahir va ser el meu aniversari i felicito a tothom qui es va recordar de recordar-m'ho.
Vaig celebrar 26 anys i ho vaig fer a l'altra punta de mon, alla on mai m'hagues imaginat celebrar-los.
Els qui m'acompanyen prou es van cuidar que ahir tot el dia fos el meu aniversari, i als qui des de casa vau pensar el dia que era, moltes gracies.

Aquests darrers dies hem fet saffary per la reserva natural de Periyar ( Kerala) i vam tenir petits problemets per arribar on som ara a: Goa.
Finalment i com si per art del desti hagues de ser aixi, ahir pel meu cumple, vam decidir agafar un vol intern per travessar la regio de Kerala i plantar-nos a Goa.

Aquest nom a molts no us dira res de nou pero pels que som a l'India representa la nostra recta final. Goa es el petit paradis on estarem 4 dies abans d'endinsar-nos al Bombay que vam deixar aviat fara 4 setmanes.
A Goa esperem relaxar-nos sense haver de pensar on anirem l'endema i on dormirem aquella nit, sense haver de correr estacions de bus amunt i avall ni haver de viatjar amb trens asseguts a les faldes dels autoctons d'aquest pais.
D'aqui on som ara encara haurem de viatjar un dia sencer amb tren, aquesta vegada si, ho farem en classe sleeper i amb reserva previa feta ahir mateix. Un mes en aquest pais ens esta ensenyant tot un seguit de detalls que fan que les nostres vacances vagin encara millor.

D'aqui 6 dies arribarem a casa, senyal que les nostres vacances s'hauran acabat. Es en aquest precis moment en el que tinc ganes d'arribar.
Haure viscut l'experiencia de viatjar a l'altra punta de mon, haure viscut l'experiencia de passar un mes fora de casa pero, espero viure mes intensament encara l'experiencia de tornar a casa per seguir fent aquelles petites coses que fan que cada dia sigui especial.

Comproveu el link del comentari del dia 25 de setembre perque ara si, ja es poden veure les fotos!!

Fins aviat.

Nacho, Lara, Ninyo i Mariona

4 comentaris:

Gerard ha dit...

OOH, quina cara d'esrtessats!! és ben bé que necessiteu unes vacances...
Avui hem fet un dinaret de despedida del parell de personetes que us rellevaràn. Uns pels altres feu migrar una mica, eh

Ei, però que maques les fotos! les de la posta de sol, tela
sniff...

I les que hi sortiu voslatres, bueno, va, també, jejeje

Recta final?? si us queda mitja setmana!! fins ara!

Gerard

Anònim ha dit...

Hola guapos!!

Esteu guapíssims a les fotos! No sabria quina triar però una on esteu els xicots amb la Mariona amb una llum especial és preciosa!!

La d'en Paco fent el seu ball és un punt! I el somriure de la Larita és garantia que tot va bé!

Arribeu a la fi del vostre viatge amb ganes de ser aquí, eh Mariona? I poder agafar la bici, anar a fer un volt al centre, anar a córrer, posar-nos al dia del què va passant... Ah i anar amb en Lluís, que comença dijous!

Acabeu de disfrutar aquests dies de relax i aquí, ja ho sabeu: us estem esperant!!

Una abraçada!!

Jordi, Ànnia i Imma

Anònim ha dit...

Hola Mariona!

Feliç 26 anys i 2 dies!!!

Segur que ningú et felicita aquest dia oi?

Petonets,

Eva T.

Anònim ha dit...

Pero... ¿es legal tener 26 años?Muuuuuuchas felicidades!!! y un beso bien gordo pa ti.
Aupa Mariona!!!